MÁME ŠTĚŇÁTKA !!!

09.02.2017 20:36

9.2.2017 SE V CHOVATELSKÉ STANICI QUALITY CHARACTER NARODIL VRH "B" ! PO FENĚ JOLLY GIRMIDO A PSU COUDYM Z ÚDOLÍ ÚPY MÁME 2 PEJSKY A 1 FENKU. 

Vrh jsme opakovali z důvodu skvělých povahových vlastností, pěkného exteriéru a výborné zdravotní stránky, které se vrhem "A" ověřili. Z tohoto vrhu u nás zůstane fenka, která bude udržovat krev Quality Character v naší CHS. 

TENTO VRH JE ODCHOVÁVÁN V PRAZE, S MOŽNOSTÍ ODBĚRU V PRAZE A NEBO V MALÝCH SVATOŇOVICÍCH (OKR. TRUTNOV), KAM SE NA POSLEDNÍCH 14 DNÍ PŘED ODBĚREM PŘESUNEME, ABYCHOM VYŘÍDILI ADMINISTRATIVU S NAŠÍM PORADCEM CHOVU.

 Štěňátka budou k odběru vždy po osmém týdnu života. Nezávazná návštěva je vítána ! V případě vážného zájmu o štěně je předběžná návštěva nutností ! 

Štěňata jsou vždy předána novým majitelům řádně očkovaná, odčervená a tetovaná. Každé štěňátko tedy obdrží svůj vlastní očkovací průkaz, kupní smlouvu, granule do začátku, nějaké pamlsky a svou oblíbenou hračku. Průkaz původu bude ihned po vystavení přeposlán novému majiteli poštou. Chovatelský servis je samozřejmostí (pomoc ohledně výcviku, výchovy, uchovnění, případné hlídání). V případě dotazů nás můžete kontaktovat na náš email: qualitycharacter@seznam.cz, nebo volejte: +420 721 456 775.

Více info: quality-character.webnode.cz/nasi-psi/odchovy2/vrh-b/